Geen hol klinkende praatjesmakerij, maar concrete resultaten.

About

Come to Kate is geen klassiek communicatiebureau. We hebben geen adembenemend kantoor met VIP parkeerplaatsen voor het management. Geen secretaresses die telefoons moeten afschepen. Geen bataljon account managers die met een betweterig toontje klanten behandelen. Geen overhead.

Geen holle ‘360 graden through the line geïntegreerde’ communicatiemodellen met vuistdikke theoretische rapporten. Niet bij ons.

Wat zijn we dan wel? Come to Kate is een hechte groep van bekwame vaklui die het klappen van de zweep inzake communicatie en marketing kennen. Experts met goesting om te werken en de spirit van doortastende ondernemers. Come to Kate is een ‘networked agency’ van freelancers in de meest uiteenlopende facetten van communicatie. Van strategie tot concept en uitvoering. Fotografie en video. Copywriting en design.

De stichters van Come to Kate vormen de ruggengraat van het netwerk en vormen – samen met Kate – het aanspreekpunt voor klanten.

Core team

Johan Pieters
Hij is de man die merken doet nadenken over hun identiteit en waardes. Ontrafelt het DNA van elk merk en geeft gericht en realistisch marketingadvies. Is verzot op reizen en Italiaanse koffie.

Hans Manshoven

Wereldavonturier en globetrotter pur sang. Met de camera in de aanslag steeds op zoek naar een sterk verhaal met ditto beelden. Heeft het hart op de juiste plaats en werkt graag voor het goede doel. Slechts één zwakke plek: cola zero.

Bram Goewie
Vectoren en een pikante mix van softwarepakketten vormen zijn dagelijks brood. Blaast complexe visuele ideeën leven in. Grote fan van advanced photoshop en menig streekbier.

Dany Cilli
Online communicatie, webdesign, social media en professionele presentaties zijn zijn dada. Programmeert voorbij de grenzen van je fantasie. Muzikant in de avonduren in het gezelschap van single malt en een Duvel, zonder al te hoge schuimkraag.